Aquest any hem engegat un nou projecte amb el CF Artesa de Lleida sent un altre dels seus patrocinadors del club.

És un any molt important per ells, ja que gràcies al treball, constància i compromís que li posen cadascun dels membres de l’equip; jugadors, entrenadors, cos tècnic i junta del club estan aconseguint fets històrics.

El projecte va començar a través d’alguns membres de la junta del club que van confiar en nosaltres i en la nostra feina i vam començar a treballar conjuntament. A poc a poc vàrem veure que podíem tirar endavant un projecte junts amb molta d’il·lusió i ens vam posar a treballar.

El primer que vam fer va ser realitzar les motxilles, abrics i els botellins per tot l’equip.Aquí us deixem algunes fotos fetes del material:

Tot l’equip Calmgy vol agrair a tot el club i per descomptat als socis i sòcies del CF Artesa de Lleida la dedicació i la confiança per tirar endavant aquest projecte que esperem que no pari!

Continuem endavant, moltes gràcies!