Ser els assessors energètics d’ASAJA és un altre dels projectes que vam engegar fa molt de temps i que actualment continuem tirant endavant per tal d’arribar a tots ells i elles.

El primer que us volem ensenyar és un dels detalls que vam fer en el seu moment per a cadasoci/sòcia.

Durant aquests últims mesos hem estat presents en els diferents actes que han organitzat des d’Asaja presentant Calmgy.

Vam estar donant suport a les jornades organitzades i vam tenir l’oportunitat de fer la nostra exposició sobre elscanvis que pateix l’energia i de  quina manera treballa la nostra assessoria energètica any rere any per tal de poder beneficiar-se dels nostres serveis i treballar conjuntament, ja que aquesta és la nostra finalitat amb l’associació.

Tot l’equip Calmgy vol agrair a cada delegació que ens van rebre amb els braços ben  oberts en les jornades organitzades i per descomptat a tots els socis i sòcies pel seu interès i el suport que ens van donar.

Us deixem per aquí algunes fotos de les diferents jornades que vam assistir.Moltes gràcies!