Diumenge dia 5/03/2023 vam assistir a un dels partits més importants pel CF Artesa de Lleida, ja que era un partit molt important pel club, en ell es jugaven ser campions de lliga i aconseguir un rècord històric el fet de poder guanyar 3 lligues consecutives.

Vam estar donant suport a l’equip en aquest gran debut i ho vam fer realitzant un sorteig per tots els socis i sòcies del club. Va estar una tarda on vam poder conèixer l’afició del club, que ens coneguessin i així vamcrear el primer apropament a tots ells i elles.

Va arribar el moment de fer l’entrega del premi al guanyador del sorteig, agrair a tots els socis i sòcies quevan participar.

Enhorabona, Isidre, esperem que la gaudeixis!

Tot l’equip Calmgy vol agrair la rebuda i l’apropament per part de tots els socis i sòcies així com de l’equip i la junta del club.

Per acabar donant l’enhorabona al CF ARTESA DE LLEIDA, ja que van aconseguir per tercer any consecutiu ser campions de Lliga i els desitgem el millor en tots els propòsits que els hi queda davant aquesta temporada 2022/2023 segur que els complireu tots!

Un cop més moltes gràcies, equip, cos tècnic, junta i afició del CF Artesa de Lleida, continuem treballant!